Hirdetés

webkamera.lap.hu / Magyarország

Magyarország

webcam Tihanyban, Balatonon

weboldal jobb alsó sarkában a gomb!!!

Biatorbágyon található égfigyelő webkamera.

Szet István tér (A Városháza előtti tér)

Fonyód - Dísz tér

Győr - Városháza

Kondoros Főtere

Élő webkamera Herendi Porcelanium előtti terről

Weboldal jobb oldalán

Forgatható kamera Siófokról

elő kép Söjtör községből, Zala megyéből

www.PontMost.hu webkamera: Dóm, Szeged Tanárkell Kft

Nem minden link elérhető!

Szombathely

109HA016 időjárás kamerája

Online Kamerák Magyarországon

2 webkamerát helyeztek üzembe a bobpályán.

Hódmezővásárhely - Strandfürdő

Vital Hotel Nautis panorámakép

Csorna - Webkamera 1

Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark - Főterasz

Debrecen - Kölcsey Központ

Debreceni Nagytemplom keleti tornyából a főtér képe.

Siroki vár webkamera

Napi 24 órában működő éjjel-nappali webkamera a Medves-fennsíkon, Rónafalu felett. Látható a Karancs, Salgó vára, a Medves-fennsík és Rónafalu házai. Nagyon szép kilátást ad, a Karancs-Medves tájvédelmi körzet egyik gyöngyszeme a terület. Az oldalt a Hollófészek vendégház (Salgótarján-Rónafalu) üzemelteti.

A hotel Hévíz nyugodt, csendes városrészében található egy közel 2 hektáros parkosított területen. Saját tulajdonú mélyfúrású kúttal rendelkezik, mely 117,9 m mély és percenként 200 liter 41-42 C0 hőmérsékletű, kénben gazdag vizet termel. A szállodában két beltéri és egy 160m2 nagy ≈30 C0-os vízhőmérsékletű szabadtéri (az év 365 napján üzemel), termál vízzel töltött gyógyfürdőmedence található.

Sopron, az Alsólőverek felé vezető út, vasúti átjáróval, amely az irodám ablakából látható. Ezen a helyszínen még nincs webkamera, csak a belvárosról. Nem találtam megfelelő dobozt, mert csak Budapest volt, de Magyarország nem. Így Európát jelöltem be, de jó lenne, ha Magyarország rubrikába kerülnék Köszönöm!

Salgótarján mellett, az országhatártól alig 100m-re, a Karancs 729m magas csúcsán található ez a 7/24 üzemben működő, nagy felbontású webkamera. A képen látható a Karancs keleti oldala, csúcsán a fémből épült kilátóval, a Sátoros-hegy, a Medves-fennsík és a Szilvás-kő. Azonosítható még Somoskő és Salgó vára, valamint éjszaka Somoskőújfalu és Rónafalu fényei.

A webkamera Szekszárd, Béla térről sugároz nagy felbontású élőképet (800x600 illetve 1600x1200 felbontásban). A Szekszárdi Szüreti Napok alatt az oldal több kamerával üzemel. A közvetítést szervezte az Oktel Kft, az Internet kapcsolatot biztosította a Tarr Kft. Jelenleg egy Béla téri kamera közvetítése látható.

Webkamera a Börzsöny hegységet mutatja Závoz nyerget elhelyezés a Play Wellness Panziónál ,Budapesttől 60km-re Diósjenőn,az Ipoly Nemzeti Park peremén,a Strandfürdő mellett. Szállásunk igen népszerű a túrát kedvelők, a nyugodt pihenést és a felhőtlen kikapcsolódást és a szórakozást keresők körében.Legénybúcsúk,osztálytalálkozók,csapatépítőtréningek, születésnapok számára ideális terek, meccs- és f

Zalakaros Európa egyik leghíresebb fürdővárosa, amit kitűnő minőségű vizének köszönhet. A Fürdő nagy hangsúlyt fektetett a további újításokra. Az újonnan nyílt Vízipók Csodapók Vízi Gyermekvilág több mint 70 játéka biztosítja a gyermekeknek a felhőtlen szórakozást. Zalakaros hangulatos rendezvényei száma még tovább bővült, így az év minden szakában nyújtunk szórakozási lehetőségeket.

Meghatározás:

Az internet és a mai modern technika segítségével naprakész real time időjárási és egy információkat lehet a webkamerák segítségével megtalálni az oldalon.

Az internet és a mai modern technika segítségével naprakész real time időjárási és egy információkat lehet a webkamerák segítségével megtalálni az oldalon.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Magyarország
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés